Digitaalisen liiketoiminnan lakiopas

”Liiketoimintamallien digitalisoituminen tarjoaa huikeita mahdollisuuksia kaikenlaiselle liiketoiminnalle. Perinteisessä ääripäässä kivijalkakauppias tai -palvelija voi myydä tai jaella tuotteita ja palveluitaan fyysisen toimipisteen lisäksi verkkokaupan kautta. Perinteinen ohjelmisto- tai palveluyritys voi siirtää palvelunsa kokonaan tai osittain verkon ylitapahtuvaksi pilvipalveluksi. Kolmantena esimerkkinä on mobiilisovellukset, eli älypuhelimille ladattavat ohjelmistot, joista on kasvanut merkittävä itsenäinen liiketoiminta älypuhelinten ja tablettien käytön räjähdysmäisen kasvun myötä. Digitalisaatio voi tarkoittaa yritykselle täysin uusia liiketoimintamalleja, tuotteita ja palveluita sekä uusia viestintä- ja jakelukanavia.”

Tämä teksti on niin totta ja tätä päivää. Feeniks sai olla mukana Lakius Oy:n Villy Lindfeltin kanssa laatimassa digitaalisen liiketoiminnan lakiopasta. Villy on kasannut kattavan paketin alan juridisista kysymyksistä. Feeniksin osalta panos rajoittui oppaan veropuoleen. Alla olevan linkin kautta pääsee lähteelle.

Digitaalisen liiketoiminnan lakiopas

Veroasioissa, jotka ovat myös digiliiketoiminnassa kovasti monimuotoisia, on edelleen fiksua olla yhteydessä Feeniksiin.

– Feeniks